15 mei 2013

Vakantie! ♥ Our vacation in pictures

Door: Cato & Eva


Daar zijn ze dan: de foto's van onze meivakantie. We gingen samen (met Cato's ouders, dat wel) naar Zuid-Frankrijk, waar Cato een boot heeft. We bleven daar een hele week! En het was errug gezellig :)
Kijk je mee naar de leuke week?Een klein, leuk cadeautje van Cato's moeder: oranje nagellak voor de Kroningsdag! Matchte leuk met de aardbeien.


De eerste drie dagen regende het, maar dat maakte niks uit: regenjas aan en gaan! Ook hadden we het binnen erg gezellig, we vermaakten ons met spelletjes, lezen en muziek.

No matter what: wij gingen zwemmen! (ook al was het water maar 14 graden en scheen de zon niet). We waren er twee keer ingesprongen, en binnen tien seconden er weer uit, waar een lekkere, warme douche ons op stond te wachten in de haven.


De inhuldiging probeerden gingen we met het kleine beetje wifi kijken live op de laptop. Het moment dat ze hun handtekening zette, de balkon-scene en een klein stukje in de kerk hebben we gezien - daarna was er geen wifi meer.


Crossen met het kleine speedbootje!


Het weer werd beter! Na een paar dagen konden we zelfs lezen op het dek, in het zonnetje. Allebei een jurkje aan en lezen maar!
De oranje hoed en de vlaggetjes waren natuurlijk bedoeld voor Kroningsdag. 


 Terug van het bootjescrossen.

 We hadden een spelletjeslijst gemaakt, en dan de winnaar van een spelletje kreeg één punt. In totaal was het 6 tegen 5, voor Cato de 6 punten.

 Foto's maken in het mooie licht van de ondergaande zon. Vraag ons niet waarom Cato op Eva's rug zit... Haha.


 We mochten mee in de supersnelle speedboot van een andere Nederlandse man (ging veeeel sneller dan die van ons) en het ging snel...!


Weer in die boot.

 We gingen eten bij een heel lekker restaurant: 'La ferme marine'. Er was een groots buffet met allerlei schaaldieren: (gegratineerde) oesters, (gegratineerde) mosselen, gamba's, (water)slakken... Jum! Nadat we het ophadden, zat onze buik vol met voornamelijk gamba's.

 Om nog maar niet te spreken van de overheerlijke toetjes: Eva had brownies, Cato had profiteroles (soesjes met in plaats van slagroom, vanilleijs erin!). Allebei voorzien van een grote berg chocoladesaus en amandelschilfers.

De boot was natuurlijk ook voorzien van een vlag met de koning en de koningin erop! Deze foto is eigenlijk bedoelt om in de NRC te komen. Haha.

We waren boodschappen aan het doen, en opeens was Eva waar ze altijd al had willen zijn, in de Nesquik hemel! Ze hadden Nesquik koekjes, die zie je hierboven. Nesquik in het klein, pure Nesquik en ontbijtgranen Nesquik, die Eva ook heeft meegenomen!

Dit zijn de prachtige smoothies van Cato en haar ouders, Eva had een ijskoffie. Maar moet je kijken hoe mooi!!

In een super mooie strandtent zaten Cato en Eva heerlijk hun drankjes op te drinken, fotomomentje!

Even een selfie voor de knalblauwe lucht, met knalblauw water en heel wit zand!

Een enorme boeddha voor de strandtent, en Eva houdt nog al van boeddha`s, dus die moest ook even op de foto!

Dan nog even een HEERLIJKE Frappé halen bij de Mcdonalds, dit is een soort milkshake, maar dan veeeeel beter!

En dan was het tijd voor Eva om op het vliegtuig te stappen en naar huis te vliegen!
We hebben echt een heerlijke tijd gehad!

Wat hebben jullie gedaan in de vakantie?

2 opmerkingen:

  1. jammer dat het weer in het begin niet zo mooi was. maar de foto's zijn erg leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥