31 juli 2013

Random ♥ Our trip to Den Haag in pictures!

Geschreven door: Eva en Cato

 Zoals jullie waarschijnlijk wel weten als je onze blog wat langer volgt, doen wij niet aan 'our life in pictures'. Simpelweg omdat we niet zo'n spetterend leven hebben en niet enorm veel foto's maken. Maar bij speciale dingen of momenten waarbij we veel foto's hebben gemaakt, vinden we het leuk om een artikeltje daarover te schrijven! Nu zijn we deze week naar Den Haag geweest en het was supergezellig en we hebben leuke dingetjes gekocht. Kijk je mee?




We gingen met de RandstadRail naar Den Haag en daar heb je natuurlijk een ov-chip voor nodig!


In de RandstadRail. Wiehoeee!

Op naar de V&D! We gingen naar de hoek van de New Look (hé, dat rijmt!) en daar gingen we veel dingen passen! Vooral croptops, omdat we benieuwd waren hoe dat staat bij ons. Mwah dus, want we hebben er geen meegenomen. 

Cato was eerder klaar dan Eva, dus wachtte ze. Kijk, wat een veel schoenen! Daar moest even een fotootje van gemaakt worden, haha.


Op naar de H&M! Daar moest je geweest zijn natuurlijk. We gingen weer ieder in een pashokje en Eva was razend enthousiast over maar liefst drie dingen. Twee rokjes en een jurkje. Ze koos uiteindelijk voor dat knalroze/peachy/whatever rokje, op de foto is hij veel meer pastel dan in het echt, in het echt is hij behoorlijk neon! En een jurkje met strepen. Cato kocht niks qua kleding, maar wel een body splash en een zonnebril. Die zie je verder in deze post


Geslaagd bij de H&M! Yeah. 

Even tussendoor: check deze hele coole ring van Eva! Wauw! Hij was eerst brons, maar begon te verkleuren, dus heeft ze hem met nagellak zilver gemaakt! Bij de Six hadden ze een bijpassende armband, die ze helemaal gaaf vind, maar ze dacht dat hij toch iets te groot was. Dus die heeft Eva niet gekocht.

We waren ook nog naar de Claire's geweest, en daar hebben we ook wat kleine dingetjes geshopt. Ook kwamen we toch weer eventjes binnen bij de Six, maar daar alweer niks gekocht. Er was niet iets van: wauw, zo cool!

Ook heeft Cato een broodje Caprese(Capreze?) gekocht bij 'La Place'. Was jummy. Daarna heeft Cato een McFlurry gegeten en Eva een Swirl.


En een lolly van de HEMA. Echt lekker, en lekker groot!

 Dan de gekochte spulletjes van Cato! Een heerlijke body splash van de H&M en een zonnebril, ook van de H&M. Er was een actie bij de Claire's: 3 halen 2 betalen en dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan! Daarom kocht Eva een portemonnee en nagelstickers, ik 3 cute nagellakjes. En dus de nagelstickers waren totally free!


 Let's start bij de body splash. Een heerlijk zoet luchtje voor in de zomer. Mijn favoriete luchtje tot nu toe voor in de zomer.



Mislukte poging om te sprayen. Nee, kwam niet op de foto, haha!



Hij was maar €4,95 en dat vind ik heel goedkoop. Zeker voor zo'n lekker luchtje.


De ingrediënten. Misschien zegt dit jullie wat en misschien vinden jullie dit interessant. :)


 En we kregen allebei een kortingsbon van €5,-. Nou, dat is natuurlijk erg leuk! Er zit wel een staartje aan: je moet eerst €20,- besteden. Ach, dat doen we ooit dan wel!
Zie hier mijn nieuwe, schattige nagellakjes van de Claire's voor maar €5,-. Dit hoorde dus bij die actie en ik vind ze mooi. Vooral basics die linker twee, en die rechter is wel echt supermooi. Komen waarschijnlijk swatches aan!

 Uit het (mooie!) zakje. Ze zijn lekker groot en ook schattig door de versiering.


 Dan een zonnebril! Ik had er één nodig, was de mijne kwijt en voila, een zonnebril van de H&M. Hij was iets van €7,-. 


 Hij is íets te groot, maar dat maakt niet heel veel uit. Hij is leuk en lekker donker, zodat ik goed tegen de zon kan!

Dan nu... de spulletjes van Eva. 


Mijn portemonnee! Ik ben er verliefd op! Hij is mat-zwart en heeft glimmend witte stipjes. Het nadeel is wel dat alles aan de portemonnee blijft plakken! Kruimels en dat soort dingen, en die zitten altijd in mijn tas...
En dit is mijn rokje, het is een skaterskirt, mijn derde al! Je ziet in het midden (heel raar) De echte kleur, neon peachy. Heerlijk zomers, hij is een beetje moeilijk te combineren, maar dat komt wel goed!

Voor de rest heb ik nog nagelstickers gekocht en een gestreept jurkje. 

En dat waren onze foto's! We hopen dat jullie het leuk vonden om te zien.

Vind jij dit leuk om te zien?

1 opmerking:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥