18 juli 2013

Summer ♥ How to get a brown skin?

Geschreven door: Cato
Ben jij ook zo jaloers op de mooie bruine benen van je vriendin en dat bruine gezicht van je zus? Hier komen een aantal tips om bruiner te worden óf te lijken.


Allereerst: je bent mooi zoals je bent. Witte benen zijn ook heel tof, wat maakt het nou uit of je witte- of bruine benen hebt? Je wordt er niet aardiger door gevonden ofzo. Dit artikel van LLG is helemaal waar, wat mij betreft.
Word je toch zelfverzekerder (wat helemaal niet nodig is, echt waar!) door bruine benen? Volg dan deze tips op! ♠♠♠

Bruine benen kweken. Logisch, dûûh. Maar sommige mensen durven hun benen niet te laten zien - zo worden ze natuurlijk nooit bruin. Als je echt niet durft: in de tuin ziet niemand het.

Self tanner gebruiken. Zo heb je bruine benen. Het is natuurlijk niet helemaal puur natuur, maar je ziet tenminste niet meer wit. Ga niet té los, té nep-bruin is echt een no-go.


www.styleandblog.com
Bron: WeHeartIt
Draag neon-kleurige kleding. Serieus. Als je een knaloranje of knalroze hempje draagt, lijkt het alsof je heeeele bruine armen hebt. Durf je niet zo groots te zijn? Doe dan neonnagellak op: bruine handen gegarandeerd. Een broekje of oogschaduw is natuurlijk ook helemaal top. 

Draag witte kleding en zeker geen zwart. Eigenlijk hetzelfde als hierboven. Wit maakt bruin, zwart maakt wit.

Insmeren. Huh? Insmeren? Ja, insmeren. Júíst insmeren. Als je verbrandt zit daaronder wel een bruin laagje, maar je kan beter factor 20 gebruiken en dan alsnog bruine benen krijgen: het is veiliger én je hebt bruine benen, zonder eerst rood als een garnaal er uit te zien met vervellen en al. 

After sun gebruiken. Smeer na het zonnen after-sun op. Dan blijft je kleurtje langer zitten én het verkoeld als je verbrand bent.
Sunglasses | via Tumblr
Bron: WeHeartIt
♠ In de schaduw wordt je ook bruin. Denk je dat je alleen bruin wordt als je in de zon zit? Wrong! In de schaduw worden jouw beentjes ook lekker bruin. Dus: soms in de schaduw zitten is geen ramp.

Zo, dat waren mijn tips weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Heb jij nog een slimme tip om bruin te zijn/worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥