19 mei 2013

Vakantie! ♥ Dé vakantiesongs!

Door: Cato

Één cd, 14 nummers. 'The origin of love' is het spetterende album van jawel, Mika. De zanger die hoog kan zingen voor een man, van het liedje 'Big Girls' en 'Relax'. En nu heeft hij een heel album met allerlei vrolijke, maar ook gevoelige nummers. Een paar nummers die wij helemaal platgedraaid hebben in Zuid-Frankrijk.



Popular Song is gebaseerd op Popular van de musical Wicked. Mika zingt het samen met Ariane Grande. Alleen al de clip bekijken is een waar spektakel. Zeker doen dus ;)

Underwater is een gevoelig liedje. En erg toepasselijk bij ons in de vakantie, haha. Underwater is een mooi gevoelig liedje, met een paar uithalen. Erg knap gezongen!

Origin Of Love is natuurlijk het belangrijkste nummer. Zo heet immers de cd. Ik vind het ook een erg leuk liedje en leuk om mee te zingen.

Het liefste wil ik natuurlijk alle liedjes van de cd laten horen, maar ik denk dat een beetje lang wordt... Met drie liedjes van Youtube heb je ook al een erg leuk kwartiertje :)

De cd zelf is er mooi in elkaar gezet. Het songboekje, waar de lyrics van ongeveer vier liedjes in staan, zijn mooi geïllustreerd en mooie foto's. Beetje gek, dat wel. Maar dat is Mika zelf toch ook? :)

Wat vind jij van Mika?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥