Over ons en F&F

Over ons
Wij zijn twee Nederlandse meiden, Eva (14) en Cato (13), met een gedeelde passie voor eten en mode. Ook zijn we gek op nagellak en zitten we samen in 2VWO. We besloten tijdens een les, dat wij net als zoveel leuke bloggers, ook een blog wilden maken.
We waren samen op vakantie gegaan!
Hier op het strand had Eva een ijskoffie en Cato een lekkere smoothie.
Eva is een Nesquik en uilen-verslaafde, Cato's leven bestaat vooral uit verhalen schrijven en toetjes eten. Om nog maar niet te spreken over de chocoladeverslaving die wij samen delen.
Lotte en Happy komen ook nog even om de hoek kijken en laten zich aaien, waarna ze er op los spinnen (uiteraard zijn het onze katten...).
Klik hier om meer over ons te weten komen.


Over F&F
F&F werd bedacht na dagen zoeken naar een leuke blognaam. Toen Eva's geniale uitspraak kwam ('Misschien F&F... Food and Fashion!'), hadden we eindelijk een naam en konden we beginnen aan het creƫren van een unieke, mooie en speciale blog.

We posten om de dag over van alles, van food tot fashion, tot beauty en lifestyle met vele tags ertussen, met een personal tintje. Dit alles verstopt in thema's! Dieren, bloemen, PINK!... Zo gek je het kunt bedenken, je vindt het op F&F! Het is ons eigen plekje op dit wereldwijde web. 

Hopelijk beleef je veel plezier aan het bekijken van F&F en schaam je niet om iets achter te laten!

Liefs, Eva en Cato

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥