Oké, voordat je flauwvalt... ja, dit is echt zo'n overheerlijk-van-je-beeldscherm-af-te-likken-recept. Als je hier écht niet tegen kan, of als je nu in een situatie zit, waarin je niet kunt eten... Stop hier. Máár, als je hier wél tegen kan of gewoon heel benieuwd bent naar hoe wij dit gemaakt hebben én hoe we foto's hebben bewerkt en letters hebben geplaatst, enz. enz. enz., kijk dan vooral verder naar het heerlijke recept voor overheerlijke oreo-pindakaas-brownies. Dit recept is voor 12 brownies, en heel gemakkelijk. Voor de echte oreolovers, een recept in 7 makkelijke stappen.
Allereerst: de benodigdheden. Natuurlijk browniemix, niet te ontbreken oreo-koekjes en de grote pot pindakaas. Wij hebben twee oreo-pakjes gebruikt, omdat je voor elke muffin 2 oreo-koekjes nodig hebt. Vandaar de 2 pakken.
Houd jij ook zo van Oreo? Wij echt supererg, haha.
Smeer tussen twee Oreo-koekjes in pindakaas. Een lekkere dikke klodder :)
Giet het browniebeslag er over heen. Elk browniebeslag is anders, volg gewoon de instructies op het pak.
Doe er veel overheen, anders wordt het een mislukt, klein, dingetje.
Zet ze in de oven. Achterop het pak staat hoe warm en hoelang, trek daar 10 minuten vanaf, omdat het niet hélemaal brownies zijn.
Haal de brownies uit de oven. Prik er in om te kijken of ze goed zijn. Komt er nog een nattig laagje vanaf? Doe ze nog wat langer in de oven. Komt het prikkertje weer bijna schoon terug? Dan zijn ze goed.
Snijd de brownies open, voor een mooi plaatje. Zie je de pindakaas zitten?
Eva geniet. |
Nou, je kunt gaan smullen, hoor!
Lijkt jou dit lekker?
Woooooh, dat moet ZO lekker zijn! :-)
BeantwoordenVerwijderenLekker!!!
BeantwoordenVerwijderenZullen we elkaar trouwens volgen? :D
BeantwoordenVerwijderenIk volg je al! Jij ons ook?
VerwijderenX
Dat ziet er zóó lekker uit, wow!
BeantwoordenVerwijderen