20 juni 2013

Chocolade :) ♥ Au bain-Marie-smelten

Geschreven door: Cato

Dat chocoladesaus lekker is, is algemeen bekend. In restaurants is het zo lekker over een ijsje, of voor een lekker recept. Wat dacht je van een chocoladefontein? Of in chocolade gedoopte aardbeien? Mmmm... Heerlijk! Maar hoe maak je nou vloeibare chocolade? Lees verder en een wereld gaat voor je open - als je dit nog niet wist.

Allereerst: 'vloeibare chocolade' maak je door au-bain-marie chocolade te smelten. In het volgende filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd hoe je dit precies moet doen. En eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. 


Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

Simpel, hé? Nou genieten van je heerlijke ijsje/fontein/aardbeien!

Wist jij al hoe dit moet?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥