24 mei 2013

Water ♥ Lekkere smoothie of toch frisdrank?

Door: Cato

Er zijn zoveel lekkere drankjes op deze aarde. Serieus, ik wed dat jij er nu zo vijf op kunt noemen. Fanta, Cassis, Cola, Sinaasappelsap, smoothies... Hup - dat zijn er al weer 5! Voor nu maar twee: 'Innocent blackberries, strawberrie & blackcurrants' en 'Caravan Cévitiman'.
O ja, als je me al sinds ChocoCato volgt, dan komen de foto's en de tekst misschien íets bekent voor... ;)Let's start met Innocent. De verpakking is ontzettend leuk en er is veel aandacht aan besteedt. Op het pak staan mooie, kleine tekeningetjes, en het lijkt net alsof het individueel handgemaakt is. Ook is er echt nagedacht over de teksten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld het pak recyclen, door een kaart te versturen, gemaakt van het karton van de verpakking! Of wat dacht je van teenslippers? Erg milieuvriendelijk allemaal! Maar aan de andere kant... Zou jij een kaart versturen van een lege Innocent-pak? I don't know... Desalniettemin: heel erg origineel.Vier verschillende zijdes met allerlei kleine leuke grapjes. Bijvoorbeeld een bordje met: Made by Mother Nature, daddy was busy. Of op de onderkant van de verpakking: hier is een goede plek voor een spiekbriefje. Erg leuk!Ingrediënten voor 750 ml (= 1 pak):
2,5 geperste appels
2 gepureerde bananen
16 geperste witte druiven
4 geplette aardbeien
72 geplette zwarte bessen
11 geplette bramen
1/2 geperste sinaasappel
een beetje limoensap

Je kunt het dus zelf ook makkelijk maken.

En nu over hoe het smaakt:
In één woord: heerlijk. Ik wil het afraden voor in de ochtend, want dan valt het bij mij iets te zwaar. Maar in de middag, tussendoor, bij het avondeten, desnoods voor het slapen gaan... Lekker. Er zijn ook nog andere smaken, die heb ik ook geproefd, maar deze smaak blijft toch wel mijn favoriet.

Wat ik me nu zit te bedenken: je kunt er zelfs een lekker ijsje van maken! In een glas, met een stokje erin en - hup - in de vriezer. Na een dag heb je een heerlijk waterijsje!Op naar de Karvan Cévitam! De meeste van jullie kennen dit vast wel van de grote fles aanmaaklimonade. Maar nu hebben ze het in blikjes gestopt en dat is bijna nog lekkerder ;).

Je hebt ruim de keuze uit smaken. Ga je voor 'Sprankelend framboos'? Of houd jij meer van 'Fris sinaasappel'? Je kunt natuurlijk ook helemaal voor 'Fruitige zwarte bes' gaan. Mijn keuze viel op de zwarte bes-variant. Lekkerrr!
Ingrediënten: zwarte bes, appel, koolzuurhoudend water en nog meer ietwat onduidelijke woorden. Maar kom op, dat staat op bijna elk product.
Het smaakt echt duidelijk naar appel, de zwarte bes proef ik niet echt goed. Het is lekker met prik, maar ook niet zo veel dat je na 100 ml, drie boeren moet laten.

De limonade is lekker zoet, misschien voor anderen ietsjes té zoet.
Per blikje: 86 kcal. Per blikje: 20 g suiker. Dit vind ik behoorlijk veel. Van nature bevat dit product ook al aanwezige suikers.Zoals ik dus al zei: er is ook een grote-fles-variant. Daar zit 750 ml in. Het is de bedoeling, dat je een klein laagje van het siroop neemt en daar water of Spa doorheen mengt. Maar ik denk dat dit wel voor de meesten duidelijk is. :)
Leuke verpakking, stevige buitenkant, weer eens iets anders, lekker zoet, voldoende inhoud, lekkere smaak, verschillende smaken... Top!


Wat lijkt jou het lekkerst?


8 opmerkingen:

 1. ik denk dat ik inocent toch lekkerder vindt. leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de sapjes van Innocent :)! Lekker, jum!

  Als je het leuk lijkt; ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch, bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit een smoothie gedronken... echt waar... :-) Deze drankjes klinken wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Smoothies zijn echt lekker vind ik! Vooral als er iets met aardbei of iets van perzik in zit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou het maar gewoon op water... oja en thee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou zo van zoete drankjes, ;$

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥