12 juni 2013

Bloemen ♥ Nail-art tutorial: bloemetjes!

Geschreven door: Eva

Het is eindelijk lekker weer! Dus ik vond het tijd om aan de slag te gaan met lichte kleuren en bloemetjes! Het ziet er misschien moeilijk uit, maar dit valt reuze mee! Ik laat je zien hoe je dit maakt.


Je hebt redelijk wat dingen nodig voor deze nail-art, het meeste heb je wel als je wat vaker met nagellak in de weer bent!

Je hebt nodig:
- 4 kleuren nagellak. Je kan zelf de kleuren kiezen, maar ik koos voor mint, roze, lila en turkoois.
- een wattenstaafje
- een bobbypin, ofwel een schuifspeldje
- een striper, ofwel een dun kwastje

Je begint met één of twee laagjes van je basislak, in mijn geval de minty kleur. Het maakt niet zo heel erg uit als hij niet goed dekt want je gaat er toch weer overheen. Als dat droog is doop je je wattenstaafje in een andere kleur en maak je ongeveer drie grote stippen. Dit laat je ook goed drogen. Dan pak je je schuifspeldje en doop je die in een andere kleur, ik heb lila gedaan, maar het geeft ook een leuk effect om een iets donkere of juist lichtere kleur te nemen dan je wattenstaafje-kleur. Je maakt een paar stipjes ìn de andere stippen. Als dit droog is doop je je striper in dezelfde kleur en maak je streepjes in het stipje, of je omlijnt hem, of iets anders creatiefs! Het is heel belangrijk om alles goed te laten drogen. Als alles goed droog is moet je eigenlijk echt een topcoat aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het langer blijft zitten, niet verkleurt, en bij nail art, dat het egaal wordt. Want je hebt meerdere laagjes gemaakt en het word door de topcoat mooi egaal! 

Ik hoop dat jullie het uitproberen en veel succes!

Met welke kleuren hebben jullie het geprobeerd?

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥