26 juni 2013

Summer! ♥ Etos lipglossjes

Geschreven door: Cato

Laatst was ik bij de Etos en daar was een leuke aanbieding. Bij besteding van €15,- aan producten, krijg je gratis een mini-lipglossje erbij. Gratis! Nou, dat liet ik met natuurlijk geen tweede keer zeggen: hoe leuk is dit voor in de zomer in jouw reistas? Lekker simpel, maar toch mooi! Er waren in totaal zes kleurtjes, maar ik heb er drie. Dit zijn mijn lippen normaal - al moet ik wel toegeven dat ik de foto pas ná het swatchen heb gemaakt... Ik moet er ook even bij zeggen dat er niet veel licht was toen ik de foto's maakten. Maar ik wilden niet bewerken, omdat de kleur zo goed mogelijk gezien moest worden. 
Elke keer heb ik twee laagjes gesmeerd.Lipgloss nummer 1. Althans, er zijn geen nummers of namen. Deze is gewoon donkerroze (of knalroze, hoe je het ook wilt noemen) en de eerste die ik 'behandel'. De kleur lijkt me erg mooi en knallend. 


Ik vind de kleur een beetje tegenvallen. Nee, dit is hem niet helemaal. Ik had een fel kleurtje verwacht, maar zo fel is 'ie niet. Hij geeft wel veel glans af en dat is leuk. 

Lipgloss nummer 2. Deze lichtroze kleur lijkt me een mooiertje. Waarschijnlijk lijkt ie op vele andere lipgloss', maar dat laten we even terzijde.


En wauw, wat een kleur. Hij maakt mijn lippen zichtbaar roze en voegt er een behoorlijke scheut glans aan toe. Over deze ben ik zeer tevreden.

Lipgloss nummer 3. Wit op je lippen? Kan, kan... Ik verwacht nu echt een hele witte gloed op mijn lippen. 


Hmm.... Geen wit, wel glans. Gewoon een normale en geschikt voor alledaagse dagen. 

De verpakking is vrij basic en jammer dat er geen namen op staan. Wel handig om mee te nemen, want de lipgloss bevat maar 18 ml. Handig voor op reis! 

Ik vind ze leuk. Gratis lipglossjes bij de Etos, daar verwachtte ik niet veel van. Ze zijn best plakkerig, maar wat wil je? De lipglossjes blijven wél lang zitten. Dat dan weer wel.
De lichtroze is mijn favoriet. Ik ben nu eigenlijk ook wel benieuwd naar de andere kleurtjes. 


En, heb jij ze al binnengehaald?

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥