3 juli 2013

Random ♥ Film en serie verslaafd

Door: Eva


Ja, ik weet het. Jullie worden waarschijnlijk helemaal gek van die idiote verslavingen van mij.
Ik kijk echt veel te veel films en serie's die voornamelijk over heksen, vampiers, weerwolven en crimes gaan. En om een beetje een overzicht voor jullie (en mezelf:) ) te maken zal ik alle serie's die ik op dit moment volg op een rijtje zetten.


True bloodTrue blood is een serie die ik op mijn computer kijk. Het gaat over vampiers en later in het verhaal komen er ook weerwolven, weerpanters, en elfen in voor. Het is naar mijn mening een enorm leuke serie! Het gaat over Sooki die verliefd word op Bill, die een vampier is. Je moet houden van fantasie en vampiers om dit leuk te vinden! Er zijn tot nu toe 5 seizoenen, die ik allemaal al heb gekeken. Ik wacht nu nog op seizoen 6, de laatste aflevering is hartstikke spannend geëindigd! 

Criminal mindsDit is een serie die ik kijk op tv, elke woensdag om half negen op veronica. Ik ben echt helemaal gek op deze serie!! Elke woensdag sta ik helemaal vrolijk op omdat ik weet dat het criminal minds-dag is, ja ik meen het, zo noem ik het echt... Deze serie hoef je niet perse helemaal te kijken, je kan de afleveringen ook makkelijk los kijken. Het is misdaden serie waar in elke aflevering moorden moeten worden opgelost. Het is soms best ranzig, dus daar moet je tegen kunnen! Het is best wel raar dat ik zoveel van deze dingen hou, ik wil ook gaan werken in de gevangenis en dan met de gevangenen praten en onderzoek doen enzo, en het is best raar als je zo geïntresseerd bent in moordende mensen...

Moonlight Moonlight is een serie die ik samen met mijn moeder op de computer kijk. Dit is een serie die gaat over (jullie kunnen het raden!) vampiers én misdaden! Het gaat namelijk over een nieuwslezeres die een beetje te nieuwsgierig is en alle misdaden zelf gaat onderzoeken, waarbij ze vampier privé detectife St.Jones steeds tegen komt en verliefd op hem wordt.

Er zijn nog veel meer serie`s die ik heb gekeken, kijk of nog wil kijken, maar als ik die er ook nog bij zet dan zijn jullie volgend jaar nog bezig met lezen ;)

Welke serie's kijk jij?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben ook echt serie verslaafd. Eerst heb ik alle afleveringen van Glee gezien. Toen penoza deel 1 en 2 en nu ben ik bezig met Pretty Little Liars. Daarna ga ik misschien gilmore girls kijken. Maar dat weet ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuk ik ga denk ik eentje van deze series ook kijken! Misschien vind je The Walking Dead ook leuk, ben ik helemaal gek van. (gaat over zombies haha). Nu kijk ik Arrow en Game of thrones en nog wat meiden series als Awkward en Keeping up with the Kardashians. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb alle3 de series gezien/volg ik nog steeds.
  De bovengenoemde series in de opmerkingen zijn ook erg leuk... dus daar voeg ik nog aan toe:
  - twisted
  - suits
  - american horror story (als je het durft... :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikel! ik volg altijd hollywood heights (:

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥