17 mei 2013

Vakantie! ♥ Shoplog!

Door: EvaIk heb deze vakantie niet heel veel geshopt, maar wel heel veel gekocht! En sorry voor de foto`s, maar ik had geen camera bij de hand dus heb de foto`s met mijn mobiel gemaakt en dat is nu eenmaal niet de beste kwaliteit. Kijk je mee?
Dit jasje heb ik bij een achteraf winkeltje in Rotterdam gekocht. Hij is zwart met een laagje kant eroverheen. Het knoopje zit wel een beetje los, dus dat moet ik vastmaken. Ik weet niet meer hoe duur hij was...Deze ring heb ik bij de Primark gekocht, hij is zilver met een soor schildpad-patroon. Hij is heel groot en ik weet niet hoe ik heb percies moet dragen, zoals hierboven, of echt met het midden om mijn knokkel, want deze ring heet een knuckle ring, dus... hij was 1.50.

Deze ringen heb ik ook bij de Primark gekocht,
ze zaten met z`n drieën in een pakketje
en waren 5,-, ik had ze vooral gekocht voor
de indiaan, want die vind ik echt heel gaaf! Maar
die is te groot, de andere 2 passen gewoon en die niet!
Maar om mijn middelvinger valt het redelijk mee dus
draag ik heb gewoon daar!Dit is (jammer genoeg) een pyjama, ik ben er zo blij mee!
Deze heb ik bij de Primark gekocht, het hempje is echt KNAL
roze/oranje, en op de broek staan allemaal veren! de prijs
weet ik niet meer, niet duur in elk geval!


                 Dit zijn de Nesquik ontbijtgranen die ik in Frankrijk heb gekocht.
Dit witte jurkje heb ik bij de Primark gekocht, hij is van een witte, ribbelige stof. Er zat een riempje met een strik bij, maar die ben ik even kwijt... Hij zit heel lekker en ik geloof dat hij 12,- was.

Deze tas heb ik in een klein achteraf winkeltje in Rotterdam gekocht voor 6,-!! Hij is van grijs nep-leer en met studs bedekt. Ik ben hier zo blij mee! Hij hangt wel als een soort hobbezak onder je arm en het is net een grabbelton als je iets zoekt, maar er past lekker veel in!


Dit T-shirt heb ik voor mijn stief-vader zijn verjaardag gekocht, het is een donkerrood T-shirt en ik hoop dat hij het leuk vind! Deze was maar 3,-.


Dit jurkje heb ik in de H&M gekocht, met mijn oma. Hij is heel licht en zomers. De achterkant is iets langer dan de voorkant, wat ideaal is voor mij. Want ik heb, vooral de laatste tijd, zo`n probleem met de lengte van jurkjes. Want het lijkt wel of ze steeds korter en korter worden! En ik hou heel veel van jurkjes en heb nu eenmaal ook een dikke kont dus een iets langer jurkje of rokje nodig!

Dit jurkje heb ik ook met mijn oma in de Zara gekocht. De kleur komt niet heel goed over, maar hij is echt een fuchsia roze. Hij is niet zo uitlopend als op de foto maar redelijk strak. Het is een heel net, secretaresse-look rokje en ik vind hem heel gaaf!
Deze schoenen komen van de Primark. En ik vind ze echt geweldig! Ze zijn huidskleurig met een zwart randje en een zwart strikje, hoe cute!? Deze waren volgens mij 8,-.


Dit waren de dingen die ik heb geshopt en nu ik het zo bekijk, is dat heeel veel :)
Heb jij nog een leuk item gekocht?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥