7 juni 2013

Pink! ♥ Roze make-upstash

Geschreven door: Eva

Ik heb vandaag voor jullie mijn stash van roze beauty producten. Niet alles, want eigenlijk al mijn lipgloss is roze en ik heb natuurlijk ook nog roze nagellakjes! Maar dan werd het zoveel, dus kijk maar mee naar mijn roze producten!Dit is een shower cream en een bodyscrub met de geur van galbanum en bergamot. Ik heb geen flauw idee wat dat is, volgens mij is bergamot een noot maar ik heb nog nooit van galbanum gehoord! Maar het zijn enorm lekkere producten! De scrup zit in een pot en die pot is helemaal gevuld! Heel vaak zie je dat halverwege de bodem zit. Het zijn stevige korrels met olie erbij dus het maakt je huid echt heel zacht! Hij ruikt ook heerlijk, een beetje naar rozen. Deze twee producten komen van de Action! Ze kosten dus ook bijna niets! Er is ook nog zo`n schuimproduct van die je ook van Rituals hebt, en een bodybutter. Er zijn ook meerdere geuren, ik vind dit echt een aanrader!Dit is een lipgloss van Essence, de eerste is van de XXL Shine lijn, hij heeft heel veel glitters! Deze lipgloss draag ik vooral in de zomer omdat hij zo licht en glitterig is, en dat vind ik bij de zomer passen! De onderste is van de Stay With Me lijn, ik moet zeggen dat hij niet enorm lang blijft zitten maar wel redelijk lang! Dit is een framboosroze kleur, deze draag ik heel veel, ik vind hem echt heel mooi. Hij heeft niet veel kleur, maar dat geeft niet. Dit is handcrème van Vichy, hij ruikt ZO lekker! Cato en ik hebben deze van haar moeder gekregen toen we op vakantie waren. Hij is lekker dik, maar trekt wel snel in dus je hebt niet heel lang van die vette handen. Ik ben hier echt blij mee!


Deze producten zijn wederom van de Action, ik heb daar ongeveer vier producten van en ze zijn allemaal roze! Dit zijn van het merk Odina de gezicht scrub, en de oog reiniging lotion. Ik vind de gezicht scrub heel lekker, hij heeft best grote korrels en dat vind ik heel fijn. Ik denk dat als je een hele gevoelige huid hebt je beter kan kiezen voor een scrub met kleinere korrels. Maar ik heb een vette ongevoelige huid! En hij ruikt lekker, scrubt lekker en helpt ook echt, je huid wordt er zachter van! De lotion daarin tegen werkt voor mij echt voor geen meter, ik draag altijd waterproof mascara omdat ik lang moet fietsen en ik bang ben dat het uitloopt. Maar hij haalt dat echt niet weg! Gewone mascara haalt hij wel goed weg, dus als je dat draagt is het wel een goed product, maar voor mensen die waterproof dragen, ik zou het niet doen!


Ik vond dat mijn mascara ook erbij mocht omdat hij roze letters heeft. Hij is van Essence en heet de Get BIG! Lashes. En ik heb hem natuurlijk in waterproof. Je hebt hem ook in gewoon en in Ultra Black. Hij heeft een lekker dik borsteltje en bereikt daarmee al je wimpers. De mascara is ook echt heel waterproof! Ik heb er een keer per ongeluk mee gezwommen en het liep niet eens uit! Dus ik ben hier ook heel tevreden over!


Dit was mijn roze stash, ik hoop dat jullie het leuk vonden en laat even weten als je dit ook leuk lijkt in andere kleuren!

Lijkt jou dit ook leuk met andere kleuren?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥