10 juli 2013

Summer ♥ What to do on trip?

Geschreven door: Cato
mustache van | via Facebook
Bron
Ken je dat? Het úren in de auto moeten zitten en je kapot vervelen? Of na twee uurtjes wel weer genoeg hebt van je iPod? Ik heb een aantal tips opgezocht en onder elkaar gezet. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen in de auto, op weg naar je zomerbestemming!- Wie het eerst een (vul kleur zelf in) auto ziet
Je kunt dit spel met je broer(tje) of zus(je) doen. Wie die kleur auto als eerste ziet heeft gewonnen. Verveelt nooit. O, moeilijke kleuren zijn: roze en paars. Daar zoek je je rot naar!

- Ik zie ik zie wat jij niet ziet 
Het ouderwetse anti-verveelspelletje. Je kunt het overal en altijd spelen. Kies een voorwerp dat je op de weg ziet en laat de ander het raden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het voorwerp snel uit het zicht is, dus een molen langs de weg is geen optie! (tenzij je in de file stil staat natuurlijk.).
roadtrip
Bron


- 'Wie is het' spelenNeem een bekend persoon in gedachten en laat iemand anders het raden. Dit vinden wij een leuke, haha.- Neem een puzzelboekje mee 
Ga lekker puzzelen tijdens de autorit. Hier train je ook nog eens je hersenen mee!
- Kaarten
Neem een spel kaarten en ga samen kaarten op de achterbank. Moet je wel een rechte ondergrond hebben én geen ramen open staan.

- Radiospel: binnen 10 seconden raden welk liedje het is 
Verander van zender en raad binnen 10 seconden welk liedje het is. Weet je het niet binnen 10 seconden? Dan mag de ander raden. Heb je het goed geraden krijg je daar natuurlijk punten voor! 
Sommer
Bron
- Schrijf een verhaal 
Begin aan een verhaal, wie weet ben je er wel heel goed in en schrijf je echt een spannend en leuk verhaal. Of schrijf samen een verhaal. Begin met de eerste zin en laat de ander de volgende zin schrijven. Geef zo het verhaal steeds door. Wedden dat hier grappige verhalen uit komen!

- Ontwerp kleding 
In de auto heb je eigenlijk overal tijd voor! Altijd al eens je eigen kleding willen ontwerpen? Ga dan aan de slag met potlood en papier. Wie weet komt hier wel iets leuks uit voort wat je ook echt kunt maken als je weer thuis bent. Doe dit vooral op de snelweg, hobbelige paadjes zijn niet echt handig: uitschiet-probleem!

- Film kijken op je laptop
Neem je laptop mee en kies een leuke film uit. Voor je het weet ben je al weer anderhalf uur verder! Je kunt natuurlijk ook je favoriete series meenemen. In sommige auto's zit al zo'n ingebouwd scherm erin. Dat is natuurlijk al helemáál handig!

- Tellen
Kijk hoe ver je komt met tellen. Zie je bijvoorbeeld ergens het getal nummer 1? Ga dan snel weer op zoek naar getal nummer 2 etc. Getallen zoals 36 tellen niet als je een losse 3 en een 6 ziet. Voorlopig ben je hier wel even zoet mee!
- 1 kleur auto's tellen Wat is jouw lievelingskleur? Misschien rijden er wel auto's met die kleur op de weg. Aan jou de taak om het aantal auto's te tellen.- Nintendo/iPad/spelcomputer meenemen 
Neem je spelcomputer mee, of leen er één van iemand. Het is heel leuk om spelletjes te spelen als je onderweg bent!

- 5 dingen opschrijven en wie het als eerste ziet heeft gewonnen
Schrijf allebei 5 dingen op papier die je tegen kunt komen. Wie het eerst alle 5 de dingen heeft gezien onderweg, die heeft gewonnen. Een soort Auto-Bingo, maar dan zelfbedacht.

- Armbandjes knopen 
Maak leuke armbandjes onderweg! Knoop een paar felgekleurde touwtjes vast aan de stoelleuning voor je en maak gevlochten armbanden, of knoop leuke armbandjes. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer!
:) | via Tumblr
Bron
- Slapen
Als je echt heel moe bent kun je altijd nog slapen tijdens de lange rit. Zo ben je ook helemaal opgeladen als je op je vakantiebestemming bent! En je kunt alvast dromen over de heerlijke vakantie die je tegemoet gaat.

- Dingen lezen over je vakantiebestemming 
Ga alvast in reisfolders lezen wat er op jouw vakantiebestemming allemaal te doen valt. Zo kun je misschien al een lijstje maken met de dingen die je wilt doen of wilt zien op vakantie.

- Tijdschrift/boek lezen 
Neem een leuk boek of tijdschrift mee. Ook leuk om foto's te verzamelen uit tijdschriften om een eigen lookbook te maken voor jouw kledingstijl.
Pinterest
Bron

Ga jij op reis met de auto? En heb jij nog leuke tips?
De meeste tips komen van de leuke blog Girlscene.

2 opmerkingen:

  1. Goede tips.. hmm vooral een film/serie kijken, dat vind ik erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik lang in de auto zit dan heb ik meestal mijn telefoon in de hand. Verveelt nooit :P.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥