16 augustus 2013

Random ♥ Nagelswatches Claire's

Geschreven door: Cato


Herinner je de our trip to Den Haag in pictures nog? Daar had ik een nagellaksetje gekocht bij de Claire's en die ging ik swatchen. Wat je belooft moet je doen, dus hier zijn mijn swatches! Bedenk wel dat ik geen goede nagellakkenner ben...


Allereerst een applausje voor de mooie potjes. Simpel, maar toch leuk. De omhoogkijkende Minnie Mous'jes, zijn te schattig voor woorden. Dan zit er ook nog redelijk veel in zo'n potje (6,5 ml); kortom top. 

Laten we beginnen bij rood. Nou ja, rood. Het is meer roodroze. Een leuk zomers kleurtje dus. Ik lakte hier 2 laagjes. 

En dit is de kleur! Ik vind hem mooi. Echt zo'n kleurtje die je draagt in de zomer. 
 Dan op naar de glitter!! Hier had ik niet veel van verwacht. Het is en blijft de kwaliteit van de Claire's. Helemaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld O.P.I ofzoiets.


Ik testte de glitternagellak op de rode lak. En ik werd zowaar verrast. Wat een goede glitter! Ik heb hier twee laagjes aangebracht. Er kwam lekker veel vanaf. Jammer genoeg vond ik later in mijn bed glitter everywhere. Minpuntje... Ook kreeg ik het er moeilijk vanaf. Maar ach, dat is eigenlijk altijd bij glitter.

Hm... Zwart. Zwart in de zomer vind ik nooit leuk. Daarom heb ik hem niet echt geswatcht. Je ziet ze hier op de volgende foto wel...
 ... want ik wilde natuurlijk alles proberen! Alles over elkaar, hoppetee. Zie op mijn ringvinger en middelvinger mislukte Minnie Mousjes (zoals ik al zei: ik ben geen nagellakkenner en zeker geen nagellakartiest) en op de rest van mijn vingers een zwarte streep. Hier kun je zien dat de zwarte nagellak best prima is. 



 Om nog een keer te kunnen genieten van mijn mooie creatie....... 


De drie nagellakjes kosten bij elkaar €5,-. 
Wat vind jij van deze nagellakjes?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren! Wij lezen jouw reactie altijd!

Tip: snap je het reageerbalkje niet? (Wij eerst ook niet... haha) Klik op het balkje naast 'Reageer als', daarna 'Naam/URL'. Voer jouw naam in en jouw eigen blog (als je die hebt). Klik op 'doorgaan'. Dan kun je je reactie invullen en publiceren maar! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥